Menu ☰
blaasontsteking

Blaasontsteking behandelen met acupunctuur en voetreflexologie

Recensies

Acupunctuur tegen een blaasontsteking.

Cliënte kwam voor “steeds terugkerende blaasontsteking”

Sinds jaren had ik last van blaasontstekingen. De huisarts gaf me altijd antibiotica, waardoor het een poosje beter ging, maar iedere keer kwam het terug. Carine behandelde mij 3 keer met voetreflexologie en acupunctuur. Ik heb sindsdien geen blaasontsteking meer gehad. Op het oor behandelde ze mij voor schouder- en rugpijn met elektro acupunctuur. Dat klinkt eng, maar dat is het niet, want je kunt zelf het voltage opdrijven d.m.v. een kastje wat je in je handen hebt. Daarna plakte ze bolletjes op mijn oren. De dagen erna voelde ik gelijk verbetering. Ook emotioneel was ik een stuk relaxter.

Joëlla B, Terneuzen

Afspraak maken:

Ook het profijt van acupunctuur en voetreflexologie ervaren?