Menu ☰
fibromyalgie

Fibromyalgie behandeling Terneuzen

perfect te behandelen met acupunctuur en voetreflexologie

Op zoek naar een fibromyalgie behandeling in Terneuzen? Fibromyalgie veroorzaakt onderander chronische vermoeidheid, stramme spieren en slapeloze nachten zijn enkele symptomen van fibromyalgie. Voetreflex-totaal in Terneuzen biedt meerdere vormen van alternatieve geneeswijzen aan, waardoor de klachten draaglijker worden.

Het stellen van een diagnose:
Voor artsen is het een complex proces om vast te stellen of een patiënt fibromyalgie heeft, omdat de symptomen lijken op die van andere veelvoorkomende aandoeningen. Het is ook niet aan te tonen via röntgenfoto’s of bloedonderzoek, dus zal de arts andere aandoeningen eerst moeten uit sluiten.
Hij zal in eerste instantie proberen de fibromyalgie te behandelen met pijnstilling, als desondanks klachten toch blijven bestaan of zelf toenemen, wordt de patiënt meestal doorverwezen naar de reumatoloog.

Fibromyalgie is echter goed te behandelen op alternatieve wijze. Vaak is de ziekte een gevolg van meerdere factoren, zoals verzuring van het lichaam, onverwerkte trauma’s, perfectionisme (en geen nee durven zeggen),….

Lees hier meer over fibromyalgie

De consulten worden grotendeels vergoed door uw aanvullende ziektekostenverzekering.
Klik hier voor de tarieven van een voetreflexbehandeling en de vergoedingen van de verzekeraars.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan hier contact met ons op