Menu ☰

Lasertherapie

voor een vlugger en beter herstel

Lasertherapie kan tegelijk met voetreflexologie worden gegeven. Dit voor een nog beter en vlugger herstel.

De te behandelen aandoeningen en toepassingen zijn legio en kunnen variëren van oppervlakkige huidaandoeningen, ontstekingen tot diepe weefseltrauma’s of beschadigingen en pijn. Hoe dieper het te behandelen doel ligt in het weefsel hoe lastiger het wordt. Verschillende golflengtes hebben verschillend effect op aandoeningen en weefsels. Het principe is dat het genezings- en herstel proces wordt gestimuleerd met een krachtige lichtbundel van een specifieke golflente en hoeveelheid energie waardoor in de cellen een verhoogde hoeveelheid ATP (adenosine tri fosfaat in de mitochondriën in de cel) wordt geproduceerd en een “ boost” geeft aan het metabolisme van het betreffende weefsel. Het effect is sneller herstel, minder pijn, minder litteken weefsel en gezonder eind resultaat.
Behandelduur en frequentie is sterk afhankelijk van de aandoening en de patiënt. Chronische aandoeningen duren over het algemeen langer dan acute problemen.

De beste ervaringen die ik tot nu toe hier mee heb zijn artrose en darmklachten klik hier voor meer informatie

Lasertherapie is ook heel efficiënt bij stoppen met roken. De methode zorgt ervoor dat de ontwenningsverschijnselen weg zijn, waardoor de rookgewoonte makkelijker kan doorbroken worden. Klik hier voor meer informatie?