Menu ☰
Herstel na bevalling

Lichamelijk en emotioneel herstel na de bevalling

Herstel na bevalling, acupunctuur en voetreflexologie helpen hierbij

Hieronder leest u een recensie over herstel na bevalling door acupunctuur en voetreflexologie

Het krijgen van een kindje is een heftige en emotionele gebeurtenis. Een pas bevallen moeder ervaart een roller-coaster van gevoelens die mede veroorzaakt worden voor de veranderende hormonen in haar lichaam. Gevoelens van ultiem geluk tot onzekerheid over je nieuwe rol en soms ook kraamtranen en depressieve gevoelens.
Gelukkig wordt dit vanzelf meestal beter, maar dat betekent niet dat je binnen een week na de bevalling weer helemaal de oude bent. De zwangerschap en bevalling hebben veel energie gekost. Ook het ritme vinden van de baby kan zwaar zijn, met name ’s nachts.
Ook je lichaam moet “ontzwangeren”. Een zwangerschap is fysiek zwaar en wordt vaak onderschat. Neem de tijd voor je herstel en verwacht niet te snel te veel van jezelf.

Voetreflexologie helpt u hierbij. Je lichaam herstelt vlugger, je hormonen komen weer in balans en je ontspant makkelijker.

Het is niet alleen therapeutisch, maar tevens een uurtje verwennerij voor jezelf. Het wordt grotendeels vergoed door de aanvullende verzekering, dus maak er gebruik van.

Afspraak maken:

Ook het profijt van acupunctuur en voetreflexologie ervaren?