Menu ☰
psychosomatische klachten

Psychosomatische klachten

Vaak lichamelijk niets te vinden, toch verkrampt u van de pijn

Heeft u last van psychosomatische klachten? Denk bijvoorbeeld aan een maagzweer,  barstende hoofdpijn, migraine, nekpijn, vastzittende schouders ,…. Typische voorbeelden van psychosomatische klachten.

Ze worden veroorzaakt door emotionele aspecten. Problemen in het gezin of op uw werk kunnen aan de grondslag liggen. De reguliere geneeskunde weet hier meestal niet zo goed raad mee.
Acupunctuur en voetreflexologie (eventueel in combinatie met psychotherapie) doen wonderen bij psychosomatische ziekten. Ik neem altijd ruim de tijd voor mijn cliënten en mijn behandelingen brengen balans op lichamelijk en geestelijk gebied. Lichaam en geest werken samen. Als u zich lichamelijk beter gaat voelen, kunt u geestelijk meer aan en andersom. Als u geestelijk sterker wordt, zal u zich lichamelijk ook beter voelen. Dit zorgt ervoor dat u de situatie die de psychosomatische klachten veroorzaken beter zal aankunnen en ze zelfs kunt oplossen.

Bij voetreflex-totaal in Terneuzen kunt u terecht bij een HBO-opgeleide therapeute. Voetreflexologie en acupunctuur brengen uw lichaam in balans en stimuleren het zelfgenezend vermogen.
Het zijn een complementaire geneeswijzen die de reguliere geneeskunde niet vervangen, maar een toegevoegde waarde hebben. Ze brengen uw lichaam in balans en stimuleren het zelfgenezend vermogen.

Lees hier meer over voetreflexologie

Lees hier meer over acupunctuur

De consulten worden grotendeels vergoed door uw aanvullende ziektekostenverzekering.
Klik hier voor de tarieven van een voetreflexbehandeling en de vergoedingen van de verzekeraars.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan hier contact met me op!