Menu ☰
Recensies van Voetreflex-totaal bij kanker

Bijwerkingen van chemo en bestralingen verminderen met voetreflexologie

Recensies

Hieronder leest u een aantal recensies van mensen met kanker die door voetreflex-totaal werden behandeld. De bijwerkingen die ze ondervonden van chemo en bestralingen werden minder.

Bijwerkingen van de chemo (borstkanker)

In het ziekenhuis in Terneuzen las ik op de afdeling oncologie de folder van Voetreflex-Totaal over voetreflextherapie tijdens chemo behandeling. De duidelijke uitleg in de folder over hoe voetreflextherapie kan helpen om de klachten te verminderen welke ontstaan door chemotherapie triggerde mij direct. Alles wat immers een beetje verlichting en verbetering op zou leveren tijdens zo’n traject, dat was welkom.
Ik heb dan ook direct een afspraak gemaakt voor een behandeling bij Carine Binnenmarsch van voetreflex-totaal.
Ik kon verbetering merken bij de vermoeidheidsklachten, ik kreeg dus meer energie. Ook had ik door de massage direct minder last van temperatuurswisselingen (opvliegers) wat heel fijn was. Ik had minder hoofdpijn en voelde meer ontspanning.
Ik kan het echt iedereen aanraden want het draagt echt bij, en bovendien voelt het ook nog eens heel erg fijn, even een momentje voor jezelf.
Joyce
Terneuzen

Opvliegers en neuropathie (Eierstokkanker)

Vorig jaar is er bij mij eierstokkanker geconstateerd. Door de operatie ben ik versneld in de overgang gekomen. De opvliegers waren heftig. Door 1 behandeling zijn mijn opvliegers verminderd en hanteerbaar geworden.
Door de chemo heb ik last van neuropathie. Ongelofelijk door 1 behandeling voelde ik s nachts al warmte en tintelingen in mijn tenen.
dank je wel Carine.
Annette v. Z.
Hoogland

Ijskoude voeten en opvliegers (Darmkanker)

De behandelingen van Carine van voetreflex-totaal slaan bij mij goed aan. Ik kwam voor pijn in mijn voeten en dat is nog maar heel af en toe aanwezig. Als ‘bij effect’ heb ik nu warme voeten. Partner blij en het loopt ook veel lekkerder. Ook heeft Carine aangeboden om acupunctuur toe te passen voor opvliegers. Eerst werd het heftiger maar nu heb ik ze al twee maanden niet meer. Ik geniet van elke behandeling.
Reina
Hoek

Neuropathie (borstkanker)

Ik ben gelukkig genezen van de kanker, maar het lopen ging niet zo goed. Ik had het gevoel dat er mieren onder mijn voetzolen zaten en dat ik mijn evenwicht ging verliezen. Na een paar behandelingen bij voetreflex-totaal is het stukken beter. Ik kreeg voetreflex-massage en tussen mijn tenen  zette ze naaldjes. Je voelt even een klein prikje en daarna blijven ze een half uur zitten, maar dat voel je niet. De massage is trouwens heel ontspannend. En het wordt grotendeels vergoed door de verzekering!
Myriam
Terneuzen

Baarmoederhalskanker (pijnlijke vingertoppen)

Ik kwam voor de pijnlijke vingertoppen. Dat verbeterde al na 2 behandelingen, maar ik ging me helemaal fitter voelen na de voetreflexbehandelingen. En waar ik ook zo blij mee was!! ik was van mijn vaginale droogte af. Dat je dit kunt krijgen na chemo, dat vertellen ze je niet op voorhand in het ziekenhuis. Dank je wel Carine. (ook namens mijn partner)
Rita
Sas van Gent

Nog meer recensies op google

Afspraak maken:

U heeft kanker of u bent ondertussen genezen, maar u heeft nogal last van de bijwerkingen van de reguliere therapie, zoals chemo en bestralingen?
Profijt van voetreflexologie ervaren?
Erkend door de beroepsvereniging voor alternatief therapeuten en deels terugbetaald door de aanvullende ziektekostenverzekeringen.
Tarieven en vergoedingen

Overtuigd door de recensies van de behandelingen van voetreflex-totaal  bij kanker?