Menu ☰

Recensies

Hoe ervaart men de behandelingen en hebben ze resultaat?

Cliënte kwam voor “hoofdpijn”

Na een blessure aan schouders en nek met daarbij een hersenschudding had ik veel last van hoofdpijn. Later kwam daar nog een middenoorontsteking met evenwichtsstoornis bij. Na een traject van fysio, manuele therapie en bezoekjes aan de osteopaat, wat allemaal niet hielp ben ik terecht gekomen bij Carine. Zij heeft mij grotendeels afgeholpen van mijn hoofdpijn en de schouder- en nekklachten zijn ook verminderd. Voor mij is het naast de behandeling met daarbij op het eind een heerlijke massage een moment voor mijzelf waar ik iedere keer weer naar uit kijk!

Virginia, Terneuzen

Cliënte zocht “meer balans in haar lichaam.”

Ik ben naar Carine gegaan nadat ik enkele klachten had en meer balans zocht in mijn lichaam. De voetmassage is fijn en werkt ontspannend. Tijdens de massage komen de punten/klachten naar boven die extra worden behandeld. In overleg is er bij mij ook acupunctuur gebruikt zodat bepaalde meridianen weer vrijer kunnen stromen. Na de behandeling werden mijn klachten in het begin heftiger wat van te voren werd gezegd. Enkele dagen nadien was dit over en zijn ook bepaalde klachten over. Wat erg fijn is aan Carine is dat ze de tijd voor je neemt.

Nadine d.B. Hulst

Cliënte kwam voor “vermoeidheid en spijsverteringsklachten”

Door haar voetreflexbehandeling stimuleert zij mijn spijsvertering en kan ze organen die meer ondersteuning nodig hebben extra masseren. De behandeling waarbij ze de energiebanen masseert werkt zeer ontspannen. Na de behandeling heb ik veel energie en ben ik heerlijk ontspannen. Haar behandelingen dragen bij aan een goede gezondheid, daarnaast geef je je lichaam extra aandacht en verwen jezelf.Naast de voetreflexbehandelingen doet Carine ook acupunctuur, hierdoor is haar kennis veelzijdig. Dit zorgt ervoor dat ze een gevarieerd behandelaanbod heeft.

Monique

Cliënte kwam voor “artrose en vermoeidheid”

Bij natuur-geneeskundig therapeute Carine staat kwaliteit voorop. Als voetreflex-therapeute kan ze via de reflexpunten op de voet de energie door het lichaam gunstig beïnvloeden. Hierdoor wordt het zelf helend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De gehele voet (en een gedeelte van het onderbeen) weerspiegelt het gehele lichaam. Ik ervaar dit als een directe, prettige en ontspannende werking. Het geeft een regulerend effect op het weefsel, op de organen en verhoogt de weerstand. Tijdens de behandeling komen mijn lichaam en geest volledig tot rust. Al gauw voel ik dat mijn artrose klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Na de behandeling verdwijnen ook mijn vermoeidheidsklachten en slaap ik beter. Mijn lichaam wordt gestimuleerd om zichzelf te genezen. Bij Carine voel ik mij in vertrouwde professionele handen, mede doordat ze ook geregistreerd staat als Reflexoloog bij het RBCZ en het FAGT.

Ineke O. Hulst

Cliënte kwam voor “nekklachten”

Ik ben bij Carine terecht gekomen uit nieuwsgierigheid en had wel wat klachten.
Na de eerste behandeling die ik buiten in open lucht kreeg kwam er zo een rust en ontspanning en was ik gelijk van mijn pijnlijke nek af.
En sedertdien kom ik regelmatig terug,het is qualitytime voor mezelf en ik kan het iedereen aanraden.
Bedankt Carine en ik kom graag terug 😁.

Christiane N. Terneuzen

Cliënte kwam voor “overgangsklachten en slaapproblemen”

Toen Carine mij aanbood een voetreflexmassage te geven was ik daar eigenlijk vrij sceptisch over. Omdat ik al jaren last heb van chronische slaapproblemen, met daarbovenop heftige overgangsverschijnselen en werkelijk alles al had uitgeprobeerd, was ik eigenlijk ten einde raad. Mijn eerste massage kreeg ik buiten, omdat het prachtig weer was, had Carine haar massagetafel richting de tuin gebracht en ik vond het zalig. Ik ondervond een echt ontspannend gevoel en kreeg er meer energie van. Ik heb zowel een westerse- als ook een Chinese massage gekregen, omdat Carine wilde weten wat voor mij het beste zou werken. Ik vond beide erg prettig en ontspannend. Naderhand ging ik dan ook als een ander mens terug naar huis. En ook al werden mijn klachten, zoals ze me had gezegd, de week erna wel heftiger, vooral dan toch de overgangsverschijnselen, nadien verminderden ze wekelijks. Zodat ik nu een heel groot deel van de tijd vrij ben van die lastige hevige opvliegers, zowel overdag als ’s nachts zijn deze heel erg verminderd. Ook het slapen is voor mij erg verbeterd. Van 3-4 nachten telkens maar 2 uur achter elkaar te kunnen slapen, kan ik nu soms wel 5 uur achtereen slapen. Het kan me nog wel eens gebeuren dat ik een nacht wat minder slaap, maar ook dat kan ik nu makkelijker accepteren, omdat ik weet dat het de volgende nacht echt beter zal gaan. Ik ga nu nog steeds met enige regelmaat naar Carine om een voetreflexmassage, omdat ik weet, dat dit me echt heeft geholpen. En ik ben haar erg dankbaar dat ze me heeft weten ompraten het toch eens te proberen.

Corinne te H.

Cliënte kwam voor “maag-lever-darmklachten”

Hoe kwam ik bij Carine terecht?
Ik zag haar folder bij een vriendin liggen die al eerder voor een behandeling was geweest en dat trok toch wel mijn aandacht. En het feit dat mijn vriendin zo enthousiast was omdat het zo heerlijk aanvoelde, trok mij al snel over de streep. Een afspraak was dan ook snel gemaakt en nog steeds ga ik elk kwartaal voor een behandeling. Om te beginnen werd uitgelegd hoe alles werkte en werd mijn medische geschiedenis doorgenomen. Vooral het maag-lever-darm gebied had in het verleden, en soms nog steeds, problemen opgeleverd. Die punten werden dan ook al snel gevonden door Carine en met de nodige kennis behandeld. De vraag komt dan ook snel: “merk je er ook iets van”? En dan moet ik toch eventjes diep nadenken. De kwalen zijn chronisch en zullen nooit verdwijnen maar het is binnenin allemaal wel rustiger geworden. Minder krampen of een brandend gevoel in de maag.
Dus ja, ik heb er baat bij en dat is het geld meer dan waard.

Arlet de B. Sluiskil

Cliënte kwam voor “stoppen met roken”

Toch wel zenuwachtig en geen idee wat te verwachten na een fijn telefoongesprek een afspraak gemaakt en binnen gestapt bij Carine.
Ik was zo bang voor de stress en de ontwenningsverschijnselen en had geen idee hoe ik het aan moest pakken om te stoppen. Ik wilde van die sigaretten af na 18 jaar maar hoe….. Ik wist het eerlijk gezegd echt niet meer zo goed. Ik wilde geen nicotinevervangers want daar los je het probleem in mijn ogen niet mee op. Ik wou af van de nicotine en niet meer afhankelijk zijn. Me vrij voelen, de rust vinden en me weer gezonder voelen. Ik wilde en moest er echt vanaf!
Ik ben zo blij dat ik naar Carine ben gegaan. Ik heb voor de deur mijn laatste sigaret gerookt. Deze bewust neergegooid en uitgetrapt. Na een hele fijne en pijnloze behandeling buiten gestapt. Ik weet nog dat Carine vroeg voel je nu drang om te roken? Ik zei voorzichtig dat weet ik niet zo goed…. Ik kwam buiten en ja uit gewoonte had ik zeker gewoon een sigaret op kunnen steken. Maar ik voelde me niet onrustig, ik raakte niet in paniek omdat ik er geen opstak (want dat wou ik niet!). Ik dacht de gewoonte doorbreken is wat mij rest zoals Carine ook uitlegde de wil en de gewoonte moet je zelf doen. De (meeste) ontwenningsverschijnselen neemt ze voor je weg.
Na 3 dagen leek het net of ik uit een soort ballon kwam. Ik besefte ineens: Ik ben al 3 dagen gestopt ik ben gewoon rustig heb geen paniek gehad en ben echt al 3 dagen gestopt. Het is niet dat ik er niks voor moest doen. Ik ben veel gaan wandelen zocht afleiding als ik even niet wist wat ik moest doen i.p.v. het zo ongezonde roken. Maar het viel me zo ontzettend veel mee. Na 3 dagen voelde ik me ook al echt minder benauwd, ik kreeg meer kleur in mijn gezicht en begon op een stoppen met roken app te kijken hoeveel geld ik al bespaarde en hoeveel sigaretten ik niet had gerookt.
Ik werd trots op mezelf ik kan het! Zelfs IK, ik die zo bang was, ik die er geen beginnen aan zag, ik die al in paniek raakte van het denken aan stoppen….. Carine BEDANKT!
Ik zie nu een toekomst zonder die troep, niet meer afhankelijk, onrust, niet meer die contante angst en benauwdheid. Nu al een maand en 5 dagen gestopt ontzettend veel geld bespaard en meer dan 900 sigaretten niet de lucht in geblazen! Ik ben blij, heel blij!

Cyntia v.D. Terneuzen