Menu ☰
voetreflexologie

Slapeloosheid behandelen met acupunctuur en voetreflexologie

Recensies

Cliënte kwam voor slapeloosheid en chronische vermoeidheid

De eerste keer dat ik bij Carine kwam wist ik niet wat er zou gebeuren. Ik ging er helemaal blanco in. Bij de huisarts was er meerdere keren bloed geprikt en daar kwam niets uit. Nu kwam ik bij Yentl mijn schoonheidsspecialiste, en daar liggen dus kaartjes bij de kassa voor voetreflextherapie. Yentl komt ook bij Carine en is er zeer over te spreken.  Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet. Ik bellen en ik kon dezelfde week nog terecht. Het eerste half uur vraagt Carine je het hemd van je lijf. Nadat ik al een vragenlijst had ingevuld. Daarna ging ze me behandelen op waar ik het meeste last van had op dat moment, mijn vermoeidheid en slecht slapen, acupunctuur en drukpunten op je voeten en onderbenen. Ik kreeg naalden in mijn voorhoofd en 1 in mijn hand en om en om in mijn voeten en onderbenen. Net na de behandeling voelde ik nog niets. Maar nadat de dag vorderde werd ik steeds mee moe. Nog erger dan daarvoor. Daar had ze me al voor gewaarschuwd.  Ik heb 4 dagen heel erg dromen gehad maar met dat de dagen voorbij gingen knapte ik steeds meer op. De vierde dag was ik zelfs een dag niet meer moe. Aan het einde van de week was ik al voor 80 % minder moe dan daarvoor en slapen ging als een roosje. Wat heerlijk dat je zo kan opknappen. Ik had mijn eerste geluksmomentje omdat ik me zo goed voelde. Ondertussen ben ik nog twee keer geweest. Voor mijn schouder, stress, opvliegers, stuitje.
Behalve mijn stuitje, ben ik na jaren sukkelen overal vanaf. Zo blij met Carine. Ze is een hele lieve bijzondere wijze vrouw. Dank je wel!

Alexandra Terneuzen

Cliënt kwam voor een slechte nachtrust en spierpijn in rug en hamstrings

Met de gedachte baat het niet dan schaadt het niet heb ik een aantal behandelingen gevolgd bij Carine Binnenmarsch. Ik had flink last van spierpijn in rug en hamstrings en een slechte nachtrust. Al na 2 behandelingen werd naast voetreflexmassage ook cupping toegepast en voelde ik aanzienlijke afname van de klachten. Nog 2 behandelingen verder waren de klachten nagenoeg verdwenen. Ik kan het iedereen aanraden.

Jeroen

Cliënte kwam voor  vermoeidheid en artrose

Bij natuurgeneeskundig therapeute Carine staat kwaliteit voorop. Als voetreflex-therapeute kan ze via de reflexpunten op de voet de energie door het lichaam gunstig beïnvloeden. Hierdoor wordt het zelf helend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De gehele voet (en een gedeelte van het onderbeen) weerspiegelt het gehele lichaam. Ik ervaar dit als een directe, prettige en ontspannende werking. Het geeft een regulerend effect op het weefsel, op de organen en verhoogt de weerstand. Tijdens de behandeling komen mijn lichaam en geest volledig tot rust. Al gauw voel ik dat mijn artrose klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Na de behandeling verdwijnen ook mijn vermoeidheidsklachten en slaap ik beter. Mijn lichaam wordt gestimuleerd om zichzelf te genezen. Bij Carine voel ik mij in vertrouwde professionele handen, mede doordat ze ook geregistreerd staat als acupuncturiste en reflexologe bij het RBCZ en het FAGT.

Ineke O. Hulst

Cliënte kwam voor slaapproblemen en overgangsklachten

Toen Carine mij aanbood een voetreflexmassage te geven was ik daar eigenlijk vrij sceptisch over. Omdat ik al jaren last heb van chronische slaapproblemen, met daarbovenop heftige overgangsverschijnselen en werkelijk alles al had uitgeprobeerd, was ik eigenlijk ten einde raad. Mijn eerste massage kreeg ik buiten, omdat het prachtig weer was, had Carine haar massagetafel richting de tuin gebracht en ik vond het zalig. Ik ondervond een echt ontspannend gevoel en kreeg er meer energie van. Ik heb zowel een westerse- als ook een Chinese massage gekregen, omdat Carine wilde weten wat voor mij het beste zou werken. Ik vond beide erg prettig en ontspannend. Naderhand ging ik dan ook als een ander mens terug naar huis. En ook al werden mijn klachten, zoals ze me had gezegd, de week erna wel heftiger, vooral dan toch de overgangsverschijnselen, nadien verminderden ze wekelijks. Zodat ik nu een heel groot deel van de tijd vrij ben van die lastige hevige opvliegers, zowel overdag als ’s nachts zijn deze heel erg verminderd. Ook het slapen is voor mij erg verbeterd. Van 3-4 nachten telkens maar 2 uur achter elkaar te kunnen slapen, kan ik nu soms wel 5 uur achtereen slapen. Het kan me nog wel eens gebeuren dat ik een nacht wat minder slaap, maar ook dat kan ik nu makkelijker accepteren, omdat ik weet dat het de volgende nacht echt beter zal gaan. Ik ga nu nog steeds met enige regelmaat naar Carine om een voetreflexmassage, omdat ik weet, dat dit me echt heeft geholpen. En ik ben haar erg dankbaar dat ze me heeft weten ompraten het toch eens te proberen.

Corinne te H.

Afspraak maken:

Ook het profijt van acupunctuur en voetreflexologie ervaren?