Menu ☰

Kanker

Voetreflex ondersteunt uw herstel

In mijn praktijk komen er steeds meer cliënten die tijdens en na de reguliere behandelingen van chemokuren, bestralingen en/of operaties ondersteuning zoeken.

Wat kan ik wel en niet bieden?

Een kanker genezen lukt mij niet. Daarom mogen we blij zijn dat de reguliere geneeskunde op dit gebied al heel veel technieken kent om deze vreselijke ziekte te bestrijden.
Deze reguliere technieken zoals chemotherapie, bestralingen, operaties,… hebben echter redelijk wat bijwerkingen waar patiënten veel last kunnen van ondervinden (misselijkheid, braken, slapeloosheid, vermoeidheid, gevoelloosheid,….).

Door hele zachte voetreflexmassages aan te bieden, gericht op ondersteuning van de herstellende mens, kan ik het algemeen welzijn van de patiënt verhogen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren.

Ik werk dus niet ter vervanging van de oncologen, maar complementair. De massages werken de therapieën die u krijgt in het ziekenhuis niet tegen. Integendeel: Ik zorg voor het extraatje, voor het welbevinden van de patiënt tijdens en na de reguliere behandelingen.