Menu ☰
Overgangsklachten

Overgangsklachten

Behandeling van overgangsklachten op natuurlijke wijze

Veel voorkomende overgangsklachten zijn: opvliegers, nachtzweten en emotionele schommelingen. Met voetreflexologie en acupunctuur kan ik deze overgangsklachten heel goed verhelpen. Veel voorkomende overgangsklachten zijn: opvliegers, nacht zweten, emotionele schommelingen.

Badend in het zweet naar buiten proberen te vluchten omdat er weer een opvlieger aankomt, met de voeten uit het bed hangen bij nacht zweten, niet meer in slaap kunnen komen, geen zin meer in seks, de stemmingswisselingen, ….een greep uit de vele klachten waar vrouwen tijdens de overgang mee te kampen krijgen.

Vaak worden ze niet eens au sérieux  genomen in de reguliere geneeskunde, omdat “het er nu eenmaal bij hoort, dus je moet niet zeuren”. Niet zelden worden ze zonder veel onderzoek aan de hormonenbehandeling, slaaptabletten of antidepressiva gezet voor onbepaalde tijd, of naar de psycholoog doorgestuurd.

Deze vrouwen zijn heel goed op een natuurlijke wijze te behandelen. Ik heb al verbluffende resultaten behaald met voetreflexologie en heb over dit onderwerp mijn afstudeerscriptie geschreven.

Wilt u meer weten over hoe ik de overgangsklachten behandel?

Neem hier contact met mij op!