Menu ☰
Voetreflexologie bij baby's

Voetreflexologie bij baby’s

recensie

Hier leest u een recensie over voetreflexologie bij baby’s

Omdat mijn dochtertje Sanne van 2 weken altijd na de borstvoeding met de beentjes lag te spartelen, was ik bang dat ze last had van buikkrampen. Ze had ook moeite met poepen en was een moeilijke slaper. Zelf hebben mijn moeder en ik hele positieve ervaringen met voetreflex bij Carine. Daarom dacht ik aan haar. Carine heeft mijn dochtertje haar voetjes gemasseerd en het was duidelijk aan haar gezicht te zien dat ze ervan genoot. Het poepen gaat nu veel beter en ze heeft geen last meer van krampen.
Carine heeft mij verschillende korte massages geleerd die ik nu zelf kan toepassen bij mijn dochtertje.  Ze heeft ook een folder waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.
Het voordeel van voetreflex is dat je je kind niet helemaal moet uitkleden, waardoor het makkelijk eens tussendoor te doen is, ook als ik niet veel tijd heb.
Voetreflexologie bij baby’s is echt een aanrader, ook bij hele kleintjes.

Barbara, Vogelwaarde

Afspraak maken:

Ook het profijt van voetreflexologie bij ervaren?