Menu ☰
acupunctuur schouder

Wat cliënten ervaren bij cupping

recensies

Lees hieronder de cupping ervaringen van voetreflex-totaal klanten. Hun cupping ervaringen hebben meerdere pijnpunten verholpen.

 

Cliënt kwam voor pijn in nek en schouder

Na veel fysio en paracetamol toch de beslissing genomen om iets anders te proberen. Heb veel last van spanningen waardoor ik veel last van mijn nek en rechter schouder heb. Het werd wel minder na fysio en paracetamol, maar bleef last houden. Daarom de beslissing genomen om voetreflexologie te proberen.
Na de eerste behandeling voelde ik dat er al veel spanning van de spieren afnam. Na de 2de behandeling zijn mijn klachten over.
Het zag er wel even op dat ik was mishandeld 😄 door het cuppen
(Bedankt Carine)
Heb zeker geen spijt, ja spijt dat ik het niet eerder had gedaan.
Carine bedankt en je ziet me zeker nog terug voor je andere behandelingen die je geeft.

Peter d. P. Terneuzen

Cliënt kwam voor spierpijn in rug en hamstrings en een slechte nachtrust

Met de gedachte baat het niet dan schaadt het niet heb ik een aantal behandelingen gevolgd bij Carine Binnenmarsch. Ik had flink last van spierpijn in rug en hamstrings en een slechte nachtrust. Al na 2 behandelingen werd naast voetreflexmassage ook cupping toegepast en voelde ik aanzienlijke afname van de klachten. Nog 2 behandelingen verder waren de klachten nagenoeg verdwenen. Ik kan het iedereen aanraden.

Jeroen

 

Afspraak maken:

Ook het profijt van cupping in combinatie met acupunctuur en voetreflexologie ervaren?